Hollandse Kids

Bewegingsstudio Plus

Beweegplezier voor alle kinderen Lekker samen bewegen Dansen met je kind
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Regentesselaan 15
Postcode & plaats: Apeldoorn
Telefoon: 06-50518882
Website: www.bewegingsstudioplus.nl
Rubrieken: Feestje, Sport, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Gemiddeld: 3.2 (6 stemmen)

Superleuk!

Kinderdans bij Bewegingsstudio Plus

Al vanaf 2 jaar oud kunnen kinderen in onze studio terecht. De allerkleinsten, van 2 tot 4 jaar, dansen samen met hun papa/mama of opa/oma. Samen ontdekken zij het plezier van dansen en van het samen bewegen op muziek.

Kleuterdans!

Spelenderwijs leren we kinderen vanaf 4 jaar hun eerste danstechnieken aan. Wij bieden de kinderen veel ruimte voor plezier, en tegelijkertijd trainen zij voor één van hun regenboog-diploma’s. Iedere kleur vertegenwoordigt een aantal jazz-technieken die de kinderen onder de knie hebben tijdens hun examen. En reken maar dat de kinderen graag voor hun volgende regenboog-dans-diploma gaan!

Kids Jazz!

Daar waar de jongsten (4-6 jr.) bij Kleuterdans hun eerste kennismaking hebben met dans en techniek, gaan we bij de groep van 7 tot 9 jaar verder. Zij leren choreografieën aan en diepen hun danstechniek uit. Er wordt meer gewerkt aan uitstraling en lenigheid.

Kinderfeestjes

Als je 4 jaar of ouder bent en je houdt van dansen, dan kun je komen feestbeesten in onze dansstudio. Samen met je vriendinnen en vriendjes leer je een coole dans. Aan het eind mag je optreden voor alle ouders.

Nieuwsgierig? Check dan onze website www.bewegingsstudioplus.nl of bel direct onze kinderdansdocente Mireille Hendal, tel. 06-19716817. Je vindt onze studio aan de Regentesselaan 15, Apeldoorn.

Bekijk video

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ