Hollandse Kids

De Spelerij

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Veldweg 5
Postcode & plaats: 6952 GX Dieren
Telefoon: 0313 - 413 118
Website: www.spelerij.nl
Rubrieken: Feestje, Speeltuin, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Nog geen stemmen

Spelend ontdekken en ontdekkend spelen!

Spelend ontdekken!
‘De Spelerij en de Uitvinderij’ is een volstrekt unieke plek om te spelen en te ontdekken. Ook aan de zo belangrijke veiligheid is op deze bijzondere plek natuurlijk alle aandacht besteed, al zullen door de speciale vormgeving sommige aspecten anders benaderd moeten worden. Elke bezoeker kan zich veilig vermaken. Naast het spelen in De Spelerij kan er gewerkt worden in De Uitvinderij.Spelend ontdekken!
‘De Spelerij en de Uitvinderij’ is een volstrekt unieke plek om te spelen en te ontdekken. Ook aan de zo belangrijke veiligheid is op deze bijzondere plek natuurlijk alle aandacht besteed, al zullen door de speciale vormgeving sommige aspecten anders benaderd moeten worden. Elke bezoeker kan zich veilig vermaken. Naast het spelen in De Spelerij kan er gewerkt worden in De Uitvinderij. Dit is een creatieve werkplaats, waar de bezoekers zelf aan het werk kunnen en hun, in De Spelerij opgedane ervaring, in een kunstwerk kunnen omzetten.

Ontdekkend spelen!
Midden in de Spelerij staat de Uitvinderij. De Uitvinderij is een werkplaats voor kunst en techniek, waar kinderen en hun ouders allerlei kunststukken zelf kunnen maken. Ze kunnen plastic buigen, figuurzagen en metaal bewerken met echt gereedschap. Ze maken zo spelenderwijs kennis met techniek en ambacht. Natuurlijk is er altijd begeleiding om uitleg te geven en een handje te helpen. De machines zijn zo gemaakt dat de kinderen hun creativiteit en fantasie op een veilige manier kunnen uiten.

Stokbrood bakken
Als lunch kun je zelf stokbroodjes bakken, zoveel je lust. Je kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost € 3,50 p.p. incl. limonade. Het broodjes bakken moet u wel even reserveren i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch en/of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa. Het broodjes bakken heeft een minimum aantal bakkers.

Familiearrangement
De Spelerij is een plek voor jong en oud. Wanneer er een feestelijke gebeurtenis in de familie is en u wilt deze dag met uw gezin, familie en vrienden vieren, dan nodigt u iedereen uit bij De Spelerij.

Kinderfeestjes
‘Ik vier mijn partij bij De Spelerij!’
Je kunt er ontdekken, spelen en aan de slag in De Uitvinderij. Wanneer je 4 vriendjes of vriendinnetjes meeneemt krijg je, als jarige, ook nog een cadeautje. Reserveren is niet nodig want we hebben geen speciaal kinderfeestjesarrangement.

Als lunch kun je zelf stokbroodjes bakken, zoveel als je lust. Je kunt ze vullen met jam, hagelslag en muisjes. Dit kost € 3,50 p.p. incl. limonade. Het broodjes bakken moet u even reserveren i.v.m. het rijzen van het deeg. Dit kan telefonisch en/of op de dag zelf tot 12.00 uur bij de kassa. Het broodjes bakken heeft een min. aantal. U mag natuurlijk ook een picknickmand meenemen. Er zijn speciale picknickplekken in het park. Of u kunt pannenkoeken/ poffertjes eten in het restaurant en ook ijsjes zijn er volop!

School- of Groepsreis
De leiding van De Spelerij en De Uitvinderij weet hoe zwaar uw verantwoordelijkheid kan wegen, wanneer u als leerkracht met een groep kinderen op stap gaat. Daarom is al het mogelijke gedaan om die zorg te verlichten. Onze aanpak wordt al jaren gewaardeerd. Steeds meer scholen kiezen voor een reis naar De Spelerij en De Uitvinderij. Meer informatie vindt u op onze website.

Openingstijden

Tijdens de zomertijd tot 30 september zijn we dagelijks geopend van 10.00 uur – 18.00 uur. De Uitvinderij is dan van 11.00 – 17.00 uur geopend.

In de wintertijd vanaf 1 oktober: woensdag 12.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur. De Uitvinderij is dan in het weekend van 11.00-16.30 uur geopend. Op woensdag vanaf 12.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn we dagelijks geopend. Check voor data onze website. Eerste kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ