Hollandse Kids

Bij Markant kun je allerlei instrumenten leren bespelen Voor alle kleine kunstenaars heeft Markant een leuke cursus Samen muziek maken op de blokfluit Kinderen leren piano spelen Jong geleerd is oud gedaan Leuke danslessen voor grote en kleine kinderen bij Markant
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Nieuwstraat 379
Postcode & plaats: 7311 BR Apeldoorn
Telefoon: 055 - 5213967 / 5219355
Website: www.markantapeldoorn.nl
Rubrieken: Binnen, Feestje, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Gemiddeld: 4 (3 stemmen)

Workshops, cursussen, lessen & kinderfeestjes!

Markant is hét ontmoetingspunt voor kunst- en cultuureducatie in de stad Apeldoorn. Ons gebouw staat midden in het centrum van Apeldoorn en kent fantastische faciliteiten om hobby en passie in de kunsten te ervaren en natuurlijk te beoefenen. Met deskundige en bevlogen docenten of begeleiders. Of in een open atelier vrij aan het werk.

Zin in dans? De sterren van de hemel zingen? Fantastische kunstwerken bouwen of ga je graag aan de slag met Fashion? Of leer je toch liever nummers schrijven of een instrument spelen? Hardrock, heavy metal, jazz, popnummers, Klezmer, oude muziek… er kan van alles. Wat je ook kiest of hoe dan ook: een activiteit bij Markant is altijd een beleving op zich…!

Kinderfeestjes
Wil je eens iets anders, vier dan je feestje bij Markant! Er is van alles mogelijk, al vanaf de leeftijd van 2 jaar! Je kunt bijvoorbeeld gaan dansen of muziek maken. Ben je iets ouder (rond de 6 jaar), dan is er meer mogelijk. Je kunt dan ook kiezen voor tekenen of schilderen, keramiek, houtbewerken of theater. Vanaf de leeftijd van 9 jaar is fotografie, film en video ook mogelijk. In overleg bespreken we een bijpassend thema, zodat je een feestje kunt vieren dat bij jou past!

Openingstijden

Markant is open op werkagen van 09:00 tot 22:00 uur. De cursusadministratie is bereikbaar tussen 9:00 en 14:00 uur. Markant heeft tijdens vakanties aangepaste openingstijden, kijk daarvoor op de website.

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ