Hollandse Kids

Outdoorcentrum Bussloo

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Kneuterstraat 12
Postcode & plaats: 7384 CM Bussloo
Telefoon: 0615528196 en 0384654877
Website: www.outdoorcentrumbussloo.nl
Rubrieken: Buiten, Feestje, Sport
Uw waardering:
Gemiddeld: 4 (1 stem)

Sportief en stoer!

Outdoorcentrum Bussloo organiseert activiteiten, creatieve workshops en kinderfeestjes op het gebied van buitensport. Het Outdoorcentrum is centraal gelegen in het recreatiegebied Bussloo. Een greep uit de mogelijkheden:

BUKS & BOOGSCHIET PARTY
Wil je eens een leuk, sportief en vooral stoer feestje, dan moet je zeker gaan buks- en boogschieten! Onder begeleiding van een instructeur kun je een uur lang met echte handbogen en luchtbuksen schieten. Er zullen leuke spelen en wedstrijdjes gedaan worden.

SCHATGRAVEN
Onder leiding van minimaal één volwassene gaan de kinderen op zoek naar een schat die ergens verborgen ligt. Deze spannende en avontuurlijke tocht wordt gelopen met een zogenaamde GPS (Global Positioning System)-ontvanger als gids. Een GPS-ontvanger is een apparaat dat satellieten gebruikt om je positie mee te bepalen. Met behulp van dit apparaat kun je de van tevoren vastgelegde punten terugvinden. Dus: oude kleren aan, schep mee en op pad! De tocht duurt, afhankelijk van de deelnemers, ca. 2 uur.

ZEILVLOT BOUWEN
Balken,Touw, Tonnen en een stuk zeil. Dit zijn de materialen waarmee de groep moet proberen het onbewoonde eiland te verlaten. Het bouwen van en het varen met het vlot wordt begeleid door een instructeur. En hoe goed iedereen ook kan zwemmen ... het dragen van een zwemvest is verplicht!

KIDS PAINTBALL
Zin om je vrienden en vriendinnen een ander kleurtje te geven? Ga dan de strijd aan in dit Paintball spel speciaal voor kinderen! Deze vorm van Paintball is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 14 jaar. De verfballetjes uit het aangepaste paintball geweer schieten met een gereduceerde kracht, waardoor ze minder hard aankomen. Alle kinderen krijgen een overall aan en een masker op dat het gezicht, de oren en het hoofd beschermd. Na een uitgebreide instructie gaat het spel beginnen. De instructeur gaat mee het speelveld in zodat er continu toezicht is. Allerlei spannende en leuke spelvormen komen aan bod. Paintball voor kids is een stoer en uitdagend kinderfeestje of klassenuitje.

PIRATENFEEST !
Kapitein Blaauwbaard en zijn bemanning hebben op de grote zeeën gevaren en vele schatten veroverd. Deze schatten zijn jaren geleden veilig verstopt voor de vijanden en men vermoedt dat deze ergens is verstopt op Bussloo. Jullie zijn nu piraten en gaan op zoek naar de schat van kapitein Blaauwbaard. De zoektocht gaat over land en over zee, kijk uit voor vijanden en kijk vooral goed om je heen!!

STEPSPEURTOCHT
Dit is een heel bijzondere puzzeltocht. De tocht wordt afgelegd op zogenoemde kickbikes. Dit zijn steps met een groot voorwiel en een klein achterwiel. Ieder groepje krijgt een fotopuzzel mee, hierop vind je de aanwijzingen om de tocht af te leggen.

INDIANENFEEST
Opperhoofd “Ugh Ugh” leefde hier jaren geleden in een groot indianendorp. Ze versloegen cowboys en gingen vaak op jacht. Opperhoofd “Ugh Ugh” had één grote schat die hij ergens had verstopt. Niemand heeft ooit deze schat kunnen vinden … Er zijn een paar aanwijzingen waar de schat kan liggen en jullie mogen als echte indianen op zoek gaan naar de schat van opperhoofd “Ugh Ugh”.

KIDS KANOVAREN
Een spannend verjaardagsfeestje want de deelnemers gaan in een éénpersoons- of tweepersoonskano het water op. Gedurende één uur kan er gevaren worden op Bussloo. Na afloop hiervan krijgen de deelnemers een patatje, een snackje en iets te drinken.

KIDS KANO FUN
Veel waterplezier en gegarandeerd een nat pak bij het onderdeel kano fun ;-) De deelnemers moeten het gedurende één uur in teams tegen elkaar opnemen in de onderdelen kanobungee, touwtrekken en kanovoetbal.

Kijk op de site voor meer informatie!

Openingstijden

Het kantoor van Outdoorcentrum Bussloo is te bereiken op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Voor informatie kunt u ook terecht bij Strandkiosk De Withagen welke de uitvalsbasis is van veel van onze activiteiten. In de zomermaanden en in de weekenden is de Withagen geopend.

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ