Paleis Het Loo

Kinderfeestje op Paleis Het Loo
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Koninklijk Park 1
Postcode & plaats: 7315 JA Apeldoorn
Telefoon: 055 - 577 24 00
Website: www.paleishetloo.nl
Rubrieken: Feestje, Museum
Uw waardering:
Gemiddeld: 4 (4 stemmen)

Bekijk een echt kasteel!

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan Paleis Het Loo in elk jaargetijde zijn bekoring.

Kinderfeestjes

Je verjaardagsfeestje vieren in een koninklijk paleis. Met vriendjes en vriendinnetjes speuren door 300 jaar oude gangen en kamers. Wandelen door sprookjesachtige tuinen. Dat alles kan op Paleis Het Loo!
Jarige joppen, in de leeftijd van ca. 7 t/m 12 jaar, kunnen van dinsdag t/m zondag tussen 10.00-17.00 uur hun feestje vieren op Paleis Het Loo.

Bij de kassa van het paleis ontvangt de jarige een vrolijk gekleurd tasje/rugzakje met daarin voor iedereen:

* een gouden kroontje
* een kleurboekje van prinses Marianne, of een boekje van Paleis Het Loo
* een stickervel van Paleis Het Loo
* een buiten- en binnenspeurtocht inclusief potlood (ca. 2 uur)
* een leuke verrassing!
* een kortingskaart voor een eventueel volgend bezoek

De buitenspeurtocht voert je door de Stallen van het paleis, waar koetsen, koninklijke auto’s en echte sledes te zien zijn. Pas op voor de loslopende pauwen! In de paleistuinen kun je, na het beklimmen van de zuilengang, uitkijken over de sprookjesachtige tuinen. Met de binnenspeurtocht speur je door het paleis, waar je o.a. kunt zien hoe een prinsen- of prinsessenkamer was ingericht en met welk speelgoed de koningskinderen speelden. 

Is je feestje op een woensdag in de maanden juni, juli of augustus, dan mag je zelfs bovenop het dak van het paleis!

Als kroon op de dag staat in het restaurant een kindermenu klaar (frietjes, een knakworst, of kipnuggets, appelmoes, een glas frisdrank en een smakelijke verrassing). Natuurlijk mag een ijsje als afsluiting van de dag niet ontbreken.

De prijs van het kinderfeestjesarrangement bedraagt € 12,50 per kind. Begeleider(s) betalen de normale entreeprijs.

Reserveringen uitsluitend schriftelijk t.a.v. de afdeling Reserveringen o.v.v. datum, aantal kinderen, leeftijd van de kinderen, aantal volwassen begeleiders en het gewenste tijdstip van het kindermenu (tot uiterlijk 16.15 uur). info@paleishetloo.nl

Je kunt ook een audiotour (60-90 min.) speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar volgen. Via een koptelefoon wordt een spannend verhaal (met achtergrondgeluiden) verteld, terwijl je door de zalen van het paleis wandelt. Bij een kinderfeestje mag je hier voor slechts € 1,50 p.p. gebruik van maken (normaliter € 3,00). Volwassenen betalen hiervoor € 3,00 p.p. (contante betaling uitgiftebalie).

Veel plezier!

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Leeftijden

Alle leeftijden

Prijzen

Kinderen € 5,00

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ