Hollandse Kids

De Paardenkamp

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Birkstraat 96
Postcode & plaats: 3768 HL Soest
Telefoon: 035-6016089
Website: www.paardenkamp.nl
Rubrieken: Buiten, Dieren
Uw waardering:
Gemiddeld: 3.3 (4 stemmen)

Rondleiding, speurtocht, kleurplaat en veel meer

Zowel de paarden als wijzelf stellen uw bezoek aan De Paardenkamp zeer op prijs. De paarden zijn nieuwsgierig wat u zal brengen, een aardig woord, een aai of iets lekkers. Jaarlijks bezoeken ruim 15.000 mensen De Paardenkamp en dat aantal groeit. Mensen uit alle windstreken, jong en oud, in groepsverband soms met schoolreisje of met de hele familie. De vroegere eigenaar of iemand uit de manege. Soms trouwe bezoekers, maar ook vaak voor de eerste keer.

Bij zo'n bezoek kunt u zelf kiezen wat u wilt. Een rondleiding met uitleg, 's zomers de videopresentatie bekijken, zomaar rondkijken of zittend op een bank genieten van de prachtige natuur. Komt u in de winter, dan staan de paarden op stal of in de paddock achter de boerderij. In de zomer staan de paarden in de grote wei op 200 meter afstand.

Trek voor een bezoek tenminste anderhalf uur uit, ga dan ook eens langs de kaasboerderij vlak in de buurt, of combineer het bezoek met een bezoek aan Dierenpark Amersfoort. Zeker de moeite waard is de wandeling die is uitgezet door het bos en langs de weilanden van De Paardenkamp.

Paardentram
In samenwerking met de VVV van Soest zijn er bij voldoende belangstelling weer paardendagen op De Paardenkamp georganiseerd. U krijgt een rondleiding, een videopresentatie, voor de kinderen een speurtocht en een kleurplaat en voor iedereen een leuke rit door de duinen van Soest in een paardentram.
De kosten zijn: € 7,00 voor een volwassene en € 5,50 voor een kind
Data: dinsdag 3 mei, woensdag 8 juni, woensdag 22 juni, dinsdag 12 juli, dinsdag 26 juli, dinsdag 2 augustus, dinsdag 9 augustus, dinsdag 16 augustus en dinsdag 18 oktober.
Tijd: 13.30 uur bij boerderij Vosseveld, Birkstraat 96 in Soest
Aanmelden: VVV Soest 035-6012075

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ