Hollandse Kids

Restaurant Leuk

Restaurant Leuk restaurant leuk
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Kapelstraat 32
Postcode & plaats: 1404 HZ Bussum
Telefoon: 035-6980450
Website: www.restaurantleuk.nl
Rubrieken: Eten & Drinken, Feestje, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Gemiddeld: 3.3 (11 stemmen)

NIEUW: patchwork papier! Een te gek feestje!

Je wil lekker uit eten met vrienden, maar je vraagt je af of dat wel zo leuk is voor de kinderen?

Bij Restaurant LEUK in Bussum weet je zeker dat ook zij het naar hun zin hebben. Dit trendy ingerichte restaurant beschikt over een 70m2 coole speelkelder. Van gamen (3 Wii's) tot knutselen, spelen in het winkeltje, keukentje of aan de nieuwe Duplo-tafel. Zelf hun ijsje kopen in de kelder, toverwater en/of heksenlimonade bestellen. Vervelen zullen zij zich niet. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Dat is het concept van LEUK. Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht en gaan daarna (onder toezicht) spelen. En jij kunt rustig verder tafelen.

Nieuwe workshops..

 

Wij gaan dit seizoen van start met een aantal nieuwe workshops gezien de vraag erg groot is. Voor al onze workshops gelden dezelfde regels. Het minimale aantal deelnemers is 8, de feestjes kunnen alleen op aanvraag geboekt worden en de duur is altijd tussen de 2 en 2,5 uur. Er is natuurlijk tijd om cadeaus uit te pakken, te spelen en eventueel te dansen in onze eigen disco. Ook de kosten blijven gelijk en deze zijn 15 euro per persoon inclusief onbeperkt limonade en aan het einde een verrassingsbal uit de automaat.

 

NIEUW: Ballon Workshop!!  

In de workshop leren de kinderen zelf een hondje, een bloem, een bij en een zwaard te maken van kleurige ballonnen. Dit onder begeleiding van een echte ballonkunstenaar!

Natuurlijk is er voor de jarige een speciaal balloncadeau. De kinderen krijgen ook een leuk instructieboekje mee naar huis en 10 ballonnen p.p.

 

Mogelijke aanvulling ( extra kosten 2,50 pp)

Het pimpen van de ballon. Met speciale ballonstiften kunnen de kinderen ogen leren tekenen en gezichtsuitdrukkingen maken op de ballonnen.

Als afsluiting kunnen alle kinderen een ballon-glittertattoo of schminktattoo krijgen, samen met een ballondiploma!

 

Workshop Sieraden maken

In deze workshop kunnen de kinderen aan de slag met een prachtig assortiment kralen, bedels etc. Wij proberen de workshop zo te krijgen dat er een armband en ketting gemaakt kan worden door de kinderen.

Mocht u interesse hebben om als eerste deze workshop te boeken vraag ik u om contact met mij op te nemen via bennie@restaurantleuk.nl

 

Bob de Bakker broodfiguren

In deze workshop gaat Bob de Bakker ( goede vriend van Kok Luke ) met de kinderen broodfiguren bakken. Op een speelse en ludieke wijze zullen de kinderen leren van deeg en zaden de meest fantasievolle dieren te creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte bladerdeeg Mummie of een broodslang, krokodil of muis? Een broodegel dan? Of misschien heeft u kind nog wel een veel leuker dier in gedachten. Alles kan met Bob!

PATCHWORK PAPIER

In deze creatieve workshop geven kinderen hun eigen "look" aan een zelf uitgekozen dier, spaarpot of ander leuk item. Met mooi designs patchpapier en lijm wordt de basis gelegd om vervolgens je knutselwerk verder te pimpen met glimmers en andere leuke versiersels. Super leuk en creatief voor jongens en meisjes.

Prijs: € 15,= per kind

Duur: ongeveer 2 tot 2,5 uur incl tijd voor spelen en cadeau's.
Datta: in overleg.

Reserveren verplicht! 035-6980450 of mail naar info@restaurantleuk.nl 

Openingstijden

 woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ