Hollandse Kids

Speeltuinvereniging Baarn

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Jan Steenlaan 2
Postcode & plaats: 3741 TC Baarn
Telefoon: 035-5424618
Website: www.speeltuinbaarn.nl
Rubrieken: Buiten, Speeltuin
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Klimfestijn en familieschommel

De speeltuin heeft verschillende mogelijkheden om te spelen.
Er is voor elke leeftijdsgroep iets te vinden. Zo is er gelijk in het begin een speelterrein voor de kleintjes, met twee zandbakken, waar natuurlijk ook grotere kinderen kunnen spelen.
Achterin de speeltuin is er voor de grotere kinderen o.a. een groot klimfestijn en nog vele andere speelapparatuur. De familie schommel is in 2009 geplaatst, tijdens ons 15- jarig bestaan. Aan het begin van de speeltuin staat een gebouw waar het winkeltje zich bevindt en de toiletten.De speeltuin heeft verschillende mogelijkheden om te spelen.
Er is voor elke leeftijdsgroep iets te vinden. Zo is er gelijk in het begin een speelterrein voor de kleintjes, met twee zandbakken, waar natuurlijk ook grotere kinderen kunnen spelen.
Achterin de speeltuin is er voor de grotere kinderen o.a. een groot klimfestijn en nog vele andere speelapparatuur. De familie schommel is in 2009 geplaatst, tijdens ons 15- jarig bestaan. Aan het begin van de speeltuin staat een gebouw waar het winkeltje zich bevindt en de toiletten. Tevens is er een ruimte die u kunt huren voor feestjes of iets dergelijks.
Ons winkeltje:
Wij beschikken over een klein winkeltje waar wij koffie, thee, limonade, ijs, snoep en koek tegen redelijke prijzen verkopen.
Wij vinden het bovendien geen enkel probleem als u zelf uw etenswaren meeneemt. Zo is het dus mogelijk dat u, tegen geringe kosten, uw kinderen een héél plezierige dag bezorgt!

Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober van maandag t/m zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Op zondag gesloten.

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ