Hollandse Kids

Studio CorAd

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Pelikaanstraat 8
Postcode & plaats: 1221 KN Hilversum
Rubrieken: Feestje, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (3 stemmen)

Voor een glimlach op je gezicht!

Studio CorAd verzorgt de leukste verjaardagsfeestjes en workshops.

Feestjes:

2,5 uur lang worden de kinderen vermaakt en u en uw partner kijken en genieten mee en verzorgen wat hapjes en drankjes tussendoor. De kinderen zullen gegarandeerd nog weken napraten over dit feest.

Kapitein Pam, Clowntje Pammie of prinses Pamela komt bij u thuis en leert de kinderen in 2,5 uur om een piraat/prinses of clown te worden. De spelletjes, wedstrijdjes en uitdagende opdrachten worden afgewisseld met rustmoment en waarbij de kinderen verrast worden met een goochelact, getrakteerd worden op een ballonfiguur en geschminkt worden.Houdt uw kind helemaal niet van prinssen, clowntjes of piraten, maar kan maar niet ophouden over die populaire tv-held? Of heeft uw kind een idool waar hij/zij niet buiten kan? Wij kunnen uiteraard van elk thema een groot feest maken.

Dit feest van 2,5 uur kost in totaal 130 euro voor maximaal 15 kinderen (inclusief 1 ballonfiguur per kind, schmink en een aantrekkelijk prijsje voor elk kind, exclusief drank, eten, BTW en reiskosten a 0,19 cent per kilometer).

Workshops

Heeft u binnenkort een leuke dag of zelfs een themaweek en bent u op zoek naar een invulling? Studio CorAd  verzorgt al meer dan 10 jaar theaterworkshops voor kinderen.

Voorbeelden van workshops zijn: 
Acrobatiek, goochelen, pantomime, schminken, theater algemeen, dans.

Maar in feite is het mogelijk op vrijwel elk thema wat u heeft een passende  workshop te bedenken. De workshops kunnen een uur duren, maar het is ook mogelijk ons in te huren voor een hele dag!

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ