Hollandse Kids

Zwembad de Zandzee

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Struikheiweg 14
Postcode & plaats: 1406 TK Bussum
Rubrieken: Sport
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Blub blub

Een spetterend verjaardagsfeest...

Dat vier je natuurlijk bij Sportcentrum de Zandzee. Mogelijkheden genoeg voor een gezellige middag of avond met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Lekker zwemmen..

Leef je uit onder de waterval of maak een ritje door de 60 meter lange glijbaan. Schrik niet want je gaat langs een sterrenhemel en komt door verduisterde stukken! Daarna kun je bommetje doen vanaf de duikplank en vervolgens ga je met z'n allen in de whirlpool. Wie kan iets leukers verzinnen.

of toch liever dansen in het donker?

Dat kan bij de aquadisco op vrijdagavond. Eerst lekker eten in ons restaurant met je ouders en daarna dansen in je badpak! Vraag je favoriete clip aan en dans de sterren van de hemel.

Woensdagochtend is het Nijntjeochtend in Sportcentrum de Zandzee. Het Nijntjebad is geopend voor ouders, opa's, oma's oppassen met kleine kinderen (onder de 4 jaar). Zij kunnen naar hartelust spelen in het enkeldiepe water van het Nijntjebad.

U kunt heerlijk genieten van een kopje koffie of thee (met gebak?) aan de badrand terwijl de kleintjes de bloemen water geven, de spuitende zeehond ontwijken of schelpen tellen.

Openingstijden

zie website www.dezandzee.nl

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ