Hollandse Kids

Westbroekpark

Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Kapelweg
Postcode & plaats: Den Haag
Website: www.haagsekids.nl
Rubrieken: Buiten, Eten & Drinken, Speeltuin
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

lekker spelen in het park!

Het rosarium, de vijvers en de speelweide maken het park een bezoek waard. Op de speelweide vinden vaak evenementen plaats, zoals de Parade.

In het Westbroekpark bloeien meer dan 300 verschillende rozen. En er zijn zo’n 20.000 rozenstruiken. Daarnaast heeft het park een vaste plantentuin met 150 soorten planten. Bij alle planten staan naambordjes. Dus denkt u erover om nieuwe planten aan te schaffen? Dan kunt u in het Westbroekpark inspiratie opdoen. Geniet ondertussen van de mooie vijvers en beelden in het park. Door de losstaande boomgroepen en de schilderachtige doorkijkjes doet de aanleg denken aan een Engels park. Het rosarium heeft geen wandelpaden. U loopt gewoon over het gras. Naast het rosarium ligt de speelweide. De weide wordt bijvoorbeeld gebruikt voor balspelen en barbecues.

In de speeltuin staat een schip waar kinderen op kunnen spelen. Daarnaast zijn er 6 schommels en een kabelbaan. In het Westbroekpark vindt u een restaurant en een watertappunt. In de zomer zijn ook de theeschenkerij en roeibotenverhuur geopend.

 

 


 

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ