Valuta:
home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
verzending Wholesale We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale leveringen. Meestal, als elk item in uw bestelling op voorraad is, goederen worden uitgevoerd na ontvangst van de bestelling verzonden 2-3 dagen. Houdt u rekening met ongeveer 3-5 werkdagen na verzending. Extra vertraging kan optreden tijdens de maanden september-maart als gevolg van de hoge vraag en zware belasting over de postdiensten en de douane. Daarom kan de items te ontvangen na kerstdag als uw bestelling te laat wordt geplaatst, dank u voor uw begrip. www.hollandsekids.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van uw bestelling in transit. Deze verantwoordelijkheid wordt doorgegeven aan u zo snel als we de hand van uw bestelling naar de rederij. Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan belastingen / invoerrechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douane.
annuleringen
Indien u wenst om uw bestelling te annuleren, moet u ons direct een e-mail. gratis annuleringskosten van toepassing. Meerderheid van de bestellingen worden binnen 1-2 dagen na de besteldatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.
Returns
In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan u met verdere instructies. Zodra het item komt zullen wij uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren.
uitwisselingen
Neem dan contact met ons op met uw Order ID en de tracking-nummer van uw bestelling. Als u wilt om items te ruilen voor een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou.
Terug
leren jasje,crop top zwart,rokken dames,zwarte broek,heren truien
Copyright © 2017 www.hollandsekids.nl. All Rights Reserved