Hollandse Kids

Annemiek en dochters

Knutselfeestje annemiek en dochters Kinderfeestje maskers maken annemiek en dochters Annemiek en dochters knutselmiddag annemiek en dochters kinderfeestjes kinderfeestje atelier annemiek en dochters cupcakes annemiek en dochters
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Akkrumerraklaan 98
Postcode & plaats: 3544 TS Utrecht
Rubrieken: Feestje, Workshop & Cursus
Uw waardering:
Gemiddeld: 4.7 (7 stemmen)

Voor kleine en grote feesten, thuis of op locatie

Knutselen in het vrolijke atelier

Heb je een verjaardag te vieren, zijn je opa en oma heel veel jaar getrouwd en wil je met je neefjes en nichtjes iets bijzonders voor hen maken, of heb je een andere reden voor een knutselmiddag? Ga naar Annemiek en dochters: gegarandeerd een geslaagd feestje of knutselmiddag in een vrolijk atelier! 

 

Voor een leuk en origineel kinderfeestje of een gezellige knutselmiddag waarbij je zelf niets hoeft te regelen ben je bij Annemiek namelijk al jaren aan het goede adres. Zij zorgt er voor dat het een soepel lopende, gezellige, creatieve middag wordt in hun vrolijke atelier, waarbij de feestgangers ook nog met een geweldig leuk eindproduct naar huis gaan. 

 

De keuze is enorm, zowel voor jongens als voor meisjes. Van bonbons maken tot lampjes versieren en van een magische speurtocht tot mozaïeken en meer. 


Organiseer je liever zelf thuis een kinderfeestje of knutselmiddag?   

kijk dan op de andere site van Annemiek: Knutselpakket.nl. Een aantal van haar kinderfeestjes, maar ook andere, heeft Annemiek namelijk in een doos gestopt. En met deze zeer uitgebreide pakketten oogst je zeker bewondering van de kinderen en andere ouders na je feestje. Ook hier is het eindproduct leuk en origineel en je hoeft er de deur niet voor uit! Bestel het knutselpakket gewoon via de webwinkel, betaal met Ideal en het pakket staat binnen een week op je stoep. Prijzen, mogelijkheden en een goede beschrijving van de inhoud van de pakketten vind je op knutselpakket.nl 


Grote en kleine feesten en evenementen

Annemiek en dochters is ook in te zetten voor een kindertafel op bedrijfsfeesten, een kinderhoek tijdens een feest voor grote mensen of een kraamfeest. Ze zijn gespecialiseerd in creatieve (kinder)tafels, eventueel inclusief kindergrime, glitter tattoos of airbrush tattoos, op verschillende evenementen voor groot en klein. Annemiek en dochters neemt de hele organisatie rondom het ‘kinderplein’ uit handen! 

 

Schminken 

Schminken is voor bijna elk kind een feest. Dat weten ze bij Annemiek en dochters! Ze hebben heel wat ervaring in het schminken van kindergezichtjes. En ze komen graag bij je thuis of op een bedrijfsfeest of ander evenement om de aanwezige kinderen te schminken. Succes verzekerd!

 

Openingstijden

De feestjes en knutselmiddagen kunnen elke dag in de week plaatsvinden, tijden in overleg. De feestjes en knutselmiddagen in het atelier duren ongeveer 2 uur.

Leeftijden

Vanaf: 6 jaar

Prijzen

Basisprijs kinderfeestje € 140,- (voor  max 8 kinderen). In het atelier is ruimte voor 15 kinderen. Je kunt bij annemiek en dochters ook versierde cupcakes bestellen of poffertjes met poedersuiker eten.

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ