Hollandse Kids

Bioscoop Pathé Rembrandt

Pathé Rembrandt Utrecht op UtrechtseKids
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Oudegracht 73
Postcode & plaats: 3511 AD Utrecht
Telefoon: (030) 231 25 56
Website: Pathé Rembrandt
Rubrieken: Binnen, Feestje
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

Pluche & popcorn

 

Geniet in Pathé Rembrandt van de nieuwste kinder- en familiefilms. De bioscoop ligt aan de Oudegracht, in het centrum van Utrecht. 

Filmfeestje: Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een Pathé Filmfeestje. Je wordt ontvangen met een leuk cadeautje en ze houden voor jullie de mooiste plaatsen vrij in de bioscoop. Bovendien mag jij zelf de film starten en je ontvangt daarvan een officieel certificaat! (Zelf de film starten is helaas niet mogelijk met 3D-films.)

Praktische info filmfeestje: Het aantal kinderen op een Filmfeestje is minimaal 4 en maximaal 20. leeftijd van de kinderen is tot 12 jaar. Bij de Pathé Filmfeestjes worden alleen kinderfilms vertoond. Meld je Filmfeestje minimaal twee weken van te voren aan zodat alles goed geregeld kan worden. Filmfeestjes alleen op woensdag, zaterdag en zondag en niet tijdens feestdagen of schoolvakanties (met uitzondering van de zomervakantie). 

Een Filmfeestje kost slechts € 6,00 per kind. En voor € 3,- extra krijg je er ook nog een drankje, popcorn en een leuke verrassing bij! Ouders en/of begeleiders betalen het normale toegangstarief. Bij een IMAX of 3D-voorstelling geldt tijdens een Filmfeestje een toeslag van € 2,50 per persoon. Bij een IMAX 3D voorstelling geldt tijdens een Filmfeestje een toeslag van € 5,- per persoon.

 

Er zijn speciale, leuke Pathé Filmfeestje uitnodigingskaarten te koop. 

 


 


Leeftijden

Alle leeftijden

Prijzen

De actuele tarieven staan op de site van Pathé Rembrandt. Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket. Let op: kaartjes aan de kassa zijn duurder dan kaartjes die je online, mobiel of via de ticketmachine koopt! 


Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ