Hollandse Kids

Film: De Groeten van Mike!

De Groeten van Mike! Nederlandse kerstfilm voor de hele familie De Groeten van Mike! Nederlandse kerstfilm voor de hele familie De Groeten van Mike! Nederlandse kerstfilm voor de hele familie
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Oudegracht 73
Postcode & plaats: 3511 AD Utrecht
Telefoon: (030) 231 25 56
Website: De Groeten van Mike!
Rubrieken: Binnen, Feestje
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

Nederlandse kerstfilm voor de hele familie

Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Een verpleegkundige schakelt daarop uit bezorgdheid Jeugdzorg in zodat Mike wordt ondergebracht in een pleeggezin. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen?

Samen met zijn kamergenootje Vincent die in een rolstoel zit, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Maar de dag voor kerst moet Mike toch naar een jeugdinstelling. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Openingstijden

Kijk voor de tijden op de site van Pathé Rembrandt

Leeftijden

Alle leeftijden

Prijzen

De actuele tarieven staan op de site van Pathé Rembrandt. Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket. Let op: kaartjes aan de kassa zijn duurder dan kaartjes die je online, mobiel of via de ticketmachine koopt! 


Agenda

  • Geen data gevonden.

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2015 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ