Hollandse Kids

Film: The Muppets (NL)

The Muppets op UtrechtseKids
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Oudegracht 73
Postcode & plaats: 3511 AD Utrecht
Telefoon: (030) 231 25 56
Website: The Muppets in Pathé Rembrandt
Rubrieken: Binnen, Feestje
Uw waardering:
Nog geen stemmen

It's time to meet The Muppets...

The Muppets gaan een nieuwe show maken om hun studio in Hollywood van de ondergang te redden en uit handen te houden van een gemene oliemagnaat.

Walter is de grootste Muppets fan ter wereld en hij is met zijn beste vrienden Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) op vakantie in Los Angeles. Hij ontdekt het slechte plan van de rijke oliemagnaat Tex Richman (Chris Coope) om het Muppet theater te sluiten en er een olieplatform van te maken. Er is 10 miljoen dollar nodig om het theater uit de handen te redden van de oliebaron.

Walter, Mary en Gary willen Kermit helpen om de Muppets weer bij elkaar te brengen. De Muppets zijn ondertussen ieder een eigen leven gaan leiden. Fozzy treedt nu op bij het Reno casino Tribute Band de Moopets, Miss Piggy is een plus-size fashion editor bij Vogue Paris, Animal is in een kliniek in Santa Barbara om zijn zelfbeheersing onder controle te krijgen en Gonzo is een zeer bekende loodgieter geworden.

Openingstijden

woensdag 18 april om 13.20 uur 

zaterdag 21 april om 10.15, 12.50 en 15.30 uur 

Leeftijden

Vanaf: 6 jaar

Prijzen

De actuele tarieven staan op de site van Pathé Rembrandt. Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket. Let op: kaartjes aan de kassa zijn duurder dan kaartjes die je online, mobiel of via de ticketmachine koopt! 

Agenda

  • Geen data gevonden.

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ