Hollandse Kids

Film: Wickie en de Schat van de Goden NL 3D

Wickie en de Schat van de Goden in Pathé Rembrandt Utrecht
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Oudegracht 73
Postcode & plaats: 3511 AD Utrecht
Telefoon: (030) 231 25 56
Website: Wickie en de Schat van de Goden
Rubrieken: Binnen, Feestje
Uw waardering:
Nog geen stemmen

Dapper en slim... dat is Wickie!

Een gloednieuw avontuur van de jonge viking Wickie. In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie’s vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Als Halvar besluit op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven.

Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden, maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen! Nu hij de leiding heeft over de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe is hij vastbesloten om zijn vader te bevrijden uit het kasteel van Vreselijke Sven. Hij krijgt daarbij hulp van de kleine slavin Svenja.

Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Ze trotseren woeste oceanen, reizen via tropische eilanden en gevaarlijke, met ijs bedekte, onbewoonbare gebieden om Halvar te bevrijden en de schat te beschermen. Vreselijke Sven laat het hier niet bij zitten en achtervolgt de Vikingen om de strijd aan te gaan.

Om deze strijd te winnen moet je dapper en slim zijn…. en dat is Wickie!

Openingstijden

woensdag 20 juni om 13.10 uur 

zaterdag 23 en zondag 24 juni om 10.00 en 12.30 uur 

woensdag 27 juni om 13.00 uur 

Leeftijden

Vanaf: 6 jaar

Prijzen

De actuele tarieven staan op de site van Pathé Rembrandt. Wil je voordelig met het hele gezin naar de film? Koop dan het Pathé Familieticket. Let op: kaartjes aan de kassa zijn duurder dan kaartjes die je online, mobiel of via de ticketmachine koopt! 


Agenda

  • Geen data gevonden.

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ