Hollandse Kids

De Moestuin

Moestuin Maarschalkerweerd Utrecht Moestuin Maarschalkerweerd Utrecht
Javascript is required to view this map.

Contactgegevens:

Adres: Laan van Maarschalkerweerd 2
Postcode & plaats: 3585 LJ Utrecht
Telefoon: (030) 214 48 69
Website: De Moestuin
Rubrieken: Buiten, Eten & Drinken, Feestje
Uw waardering:
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

De achtertuin van Utrecht-Oost

De Moestuin ligt aan het voetpad langs de Kromme Rijn, maar ook op de tuin zelf kan je een rondje lopen. Langs de kruidentuin, de bijenstal en door de druivenkas. Op een veilige plek kan je kijken naar de drukke bezigheden van de bijen. Soms is de imker aanwezig om over de bijen te vertellen.

Hou je van buitenspelen, speuren, kampvuurtjes, knutselen en dieren? Dan is De Moestuin echt een plek voor jou. Er is van alles te doen terwijl je ouders lekker op het terras zitten of nog even wat boodschappen doen in de moestuinwinkel. Spelen in de zandbak, crossen op de skelters, schommelen, klimmen of knuffelen met de dieren in onze weide. In de dierenweide vind je kippen, varkens, geiten en konijnen. Alle dieren zijn tam en je kan ze knuffelen en aaien.

Vergeet niet voor jullie naar huis gaan nog even verse producten te kopen in de moestuinwinkel! 

Lunchcafé
Op het terras van het lunchcafé kunnen je ouders rustig zitten terwijl jij speelt! Verderop in de tuin staan ook picknickbanken. In het lunchcafé kun je ouders koffie, biologische sappen en kruidenthee krijgen. Daarbij kunnen ze huisgebakken taart en chocoladebrownies bestellen. Voor de stevige trek staan soepen en broodjes op de kaart, zoals een ciabatta met Hollandse geitenkaas en dadelchutney. Voor jou is er een eigen kinderboterham.

Kinderfeestjes, avontuurlijk en creatief

Hou je van buiten spelen, speuren, kampvuurtjes, knutselen en dieren? Dan is een kinderfeestje bij De Moestuin iets voor jou! Voor als je jarig bent, maar ook voor als je op zoek bent naar zomaar iets leuks om met vriendinnen, klasgenoten of buurjongens te doen. Je kunt kiezen uit vier verschillende feestjes: broodjes bakken bij het kampvuur, kaarsen maken van bijenwas, bloempotten schilderen en je eigen plantje planten en speksteen bewerken en je eigen kunstwerk maken. 

Tijdens je kinderfeestje kun je ook pannenkoeken eten, lunchen of picknicken in De Moestuin. Meer informatie over de kinderfeestjes vind je op de site van De Moestuin. 

 

 

 Openingstijden

Lunchcafé: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de maanden november-februari is het lunchcafé op zondag gesloten!

Moestuinwinkel: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Leeftijden

Alle leeftijden

Meer evenementen

Geen evenementen gevonden.

Er zijn nog geen reacties

© 2014 HollandseKids. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | FAQ