Last minute met de kids op vakantie in Nederland

0
9

Na al het harde werken ben je toe aan vakantie. Alleen je hebt nog niks geboekt. Gelukkig kun je ook een last minute vakantie in Nederland met de kids boeken. Heb je al een idee waar je naar toe gaat? Misschien naar Den Haag om wat cultuur te snuiven? Of zit je te denken aan een rustig weekje op de Veluwe? Als je er nog niet helemaal uit bent, lees je in deze blog een aantal tips om inspiratie op te doen voor een last minute vakantie in Nederland.

Last minute op vakantie naar Scheveningen

Vlakbij Den Haag maar toch iets verder weg van de drukte? Dan is Scheveningen de ideale oplossing. In de buurt zijn genoeg activiteiten om te ondernemen met de kids. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het Sea Life museum toe. Dit museum staat helemaal in het teken van het leven onder water. Ook attractiepark Duinrell ligt dicht in de buurt. Verder kun je natuurlijk een strandwandeling maken over het strand of een uitstapje maken naar een stad in de buurt, zoals Den Haag. Daar zul je je vast en zeker vermaken met de kids. Je kunt een kijkje nemen op het Binnenhof maar ook kun je een dagje gaan shoppen. Genoeg mogelijkheden dus; de kids zullen zich zeker te weten niet vervelen.

Op vakantie in Flevoland met de kids

Een gebied waar je misschien niet snel aan denkt om naar toe te gaan met de kinderen is Flevoland. Toch is daar hartstikke veel te beleven. Zo kun je een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk gaan wat gegarandeerd een leuk uitje is. Als je kids zich even willen uitleven in een attractiepark, ligt Walibi Holland ook in de buurt. Dit park is tevens geschikt voor jonge en voor oudere kinderen. Als je een dagje wilt gaan shoppen kun je naar Batavia Stad toe gaan. Dit is een soort dorp met allemaal outletwinkels.

Op de boot naar Vlieland

Toe aan een vakantie met rust en wil je genieten van de natuur? Dan is Vlieland een mooie optie. De kids zullen vast veel plezier beleven aan de tocht met de boot naar de overkant. Op het eiland heerst een gezellige sfeer zodat jullie je als gezin vast zullen thuis voelen. Er zijn verschillende wandelroutes en fietsroutes op het eiland die de moeite waard zijn om te verkennen.