Nu een parketvloer uitzoeken? Bij Laminaatenparket.nl kan het!

Er gaat niets boven een echte, mooie parketvloer. Maar wat nu als je net deze periode hebt gekozen om je vloer te vervangen voor zo'n mooie vloer? Dan zit je dus voorlopig op het kale beton of de ondervloer. Want de winkels zijn dicht en een vloer is misschien essentieel voor jou, maar daar denkt de overheid toch anders over. Gelukkig is er bij Laminaatenparket.nl een goede oplossing. Je kunt hier een schitterende parketvloer bestellen en afhalen. Dat is mooi geregeld!

Hoe kies je online een parketvloer?

Ja, dat is nog best een dingetje. Je kunt de vloer niet écht zien, je bent afhankelijk van wat je op je scherm te zien krijgt. Je kunt de vloer niet even voelen en zo ontdekken of deze erg glad is of juist wat reliëf heeft. Maar ook hier hebben ze bij Laminaatenparket.nl een oplossing voor gevonden. Je kunt online samples bestellen en die, op afspraak, ophalen bij een van de 8 vestigingen. Zo kun je een goede keuze maken op basis van een écht stukje vloer. Daarna kun je online je bestelling doorgeven en betalen.

Haal je je vloer op of laat je deze bezorgen?

De bezorgservice van Laminaatenparket.nl werkt nog steeds. Je kunt dus, zeker bij grotere oppervlakken, je vloer gewoon thuis laten bezorgen. Haal je de vloer liever op bij een van de servicepunten? Dan kan dat ook. Hou dan wel rekening met de geldende maatregelen. Kom alleen op afspraak en draag een mond-neuskapje. Zo zorgen we in deze tijden ook goed voor elkaar. Het leggen van de vloer kun je natuurlijk zelf doen, als je dat wilt en als je een beetje handig bent. Zie je dat niet zitten? Dan kun je de legservice inschakelen. De vloer wordt dan, inclusief ondervloer en plinten voor je gelegd. Dat is wel zo gemakkelijk.

Kies de vloer die bij je past

Heb je een druk huishouden met kinderen, huisdieren en veel aanloop? Dan is het wel zo fijn als je een vloer kiest die lang meegaat. Een vloer waar je weinig werk aan hebt en die je al in een paar minuten weer netjes hebt. Dan valt tapijt dus al snel af. Hoe mooi dat ook kan zijn. De keuzes die overblijven zijn dan PVC, laminaat en parket. En dan is het maar net afhankelijk van je smaak en je budget wat je kiest. Ook de tijd die je in onderhoud wilt steken kan meetellen in het maken van je beslissing.

Geef een reactie