Letselschade advocaat Amsterdam is er ook voor jou

Als je in Amsterdam woont of er een dagje te gast bent, dan hoef je geen echte problemen te verwachten. Maar wat nu als je lelijk ten val komt door een los liggende stoeptegel? Als je van je sokken gereden wordt door een bakfiets? Als je gemeen klem komt te zitten tussen de deuren van de tram? Dan kan het zomaar zijn dat je letsel oploopt. En dat kan meer dan vervelend zijn. Het is sowieso al naar als je gewond raakt. Je hebt pijn en je krijgt te maken met de onzekerheid dat je niet (goed) weet of en wanneer je weer volledig kunt functioneren. Je zult fysiotherapie moeten gaan volgen en misschien zelfs een operatie moeten ondergaan. Nou, daar ben je mooi klaar mee.

Letselschade advocaat Amsterdam staat voor je klaar

Want met alles wat er komt kijken bij pijnbestrijding, operaties en revalidatie kun je de rest van het gedoe er echt even niet bij hebben. Welk gedoe? Nou, je krijgt te maken met extra kosten, bijvoorbeeld het vervoer van en naar de huisarts, de fysiotherapeut en het ziekenhuis. Ook kun je, zeker als zelfstandig ondernemer, je verdiensten wel op 0 zetten. En dat hakt er in. Je hebt immers geld nodig en je kunt het niet zelf verdienen. Letselschade advocaat Amsterdam is er dan voor jou. Letselschade advocaat Amsterdam kan namens jou een schadeclaim indienen bij de tegenpartij.

Wie is die tegenpartij?

In het geval van een losse stoeptegel is de gemeente verantwoordelijk. De gemeente is verzekerd voor ongevallen, maar zal niet zelf aangeven dat je je geld kunt komen halen. Letselschade advocaat Amsterdam zorgt ervoor dat jij een schadevergoeding zal ontvangen. In het geval van een ongeluk bij vrienden thuis, zal het niet prettig voelen om een schadevergoeding te eisen. Maar vergis je niet. Jij hebt daar echt recht op en behoefte aan en je vrienden zijn er gewoon voor verzekerd. Je stelt ze, over het algemeen, niet persoonlijk aansprakelijk.

Een advocaat in de arm nemen, dat klinkt nogal duur

Het in de arm nemen van Letselschade advocaat Amsterdam is niet duur. Jij betaalt zelfs helemaal niets. Letselschade advocaat Amsterdam werkt voor jou maar verhaalt de door hem gemaakte kosten op jouw tegenpartij. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken. Je kunt rustig de tijd nemen om te werken aan je herstel. Door je hier volledig op te kunnen concentreren kun je misschien zelfs wel eerder aan het werk dan je had verwacht. Dat zou mooi meegenomen zijn!

Geef een reactie