Home Nieuws Spelen met dieren

Spelen met dieren

0
Spelen met dieren

Heb jij een zoon die toevallig heel veel is met dieren? Dat hij graag liever met wat paarden speelgoed speelt in plaats van een bal. Dit soort speelgoed kan je vaak vinden bij de schleich boerderij. We kennen ze allemaal wel, een hond in huis of katten. Je kan ook bijvoorbeeld een aquarium hebben met daarin allemaal vissen erin. Maar er zijn natuurlijk ook dieren de je absoluut niet thuis wilt hebben. Je kan niet zomaar een olifant in de tuin hebben rondlopen, tenzij je in een dierentuin woont dan zou het wel kunnen. Alle dieren die je niet zomaar thuis kan hebben, kunnen wel enorm interessant voor kinderen zijn. Sommige kinderen zijn echt dol op dieren en daarbij wil je niet dat zijn interesse verloren gaat bij bijvoorbeeld gamen. Met een schleich boerderij kan je zelf alle dieren die je maar ook leuk vindt in zetten, dat is gaaf.

Maak zelf een dieren pretparadijs

Ook wanneer je wat minder een dierenfanaat bent is het erg leuk om bij bijvoorbeeld animals-toys.nl allemaal losse Schleich dieren te kopen. Zo kan je zelf een boerderij of iets anders maken. Schleich is namelijk een Duits bedrijf wat ooit is begonnen in 1935 door Friedrich Schleich. Wat Schleich zo typerend maakt is dat het allemaal kleine poppetjes zijn. Daarbij zijn ze vaak net zo groot als je duim en zo heb je een chimpansee, honden, mensen. Maar ook niet te vergeten, er zijn ook allemaal Schleich smurfen. Het zijn allemaal bekende figuren van de series en/of de films. Van gargamel tot aan smurfin met een bloem. Dan zou je naast je dierentuin die je maakt door middel van animals-toys.nl ook nog eens een smurfendorp  kunnen maken. Daarnaast kan je ook zelf iets origineels maken met deze Schleich poppetjes. Zo kan je een mooie decoratie maken in huis.

Bouw jouw eigen mini boerderij

Om zelf voor te zorgen dat je een mooie schleich boerderij wilt maken, moet je maar kijken bij animals-toys.nl. Naast dat je dieren hebt, moet je ook andere decoratie hebben. Denk maar eens aan een schuur die je hebt op een boerderij. Ook in een kleine schleich boerderij heb je ook nog een huis nodig van de eigenaren. En zo kan je ook wel wat meer dingen bedenken die samen een mooi geheel kunnen zijn. Zo kan je thuis lekker hobbyen. Maar ook voor kinderen is dit erg geschikt. Het is niet snel breekbaar en je kan het makkelijk op te ruimen. Daarnaast zorg je er ook voor dat je niet veel hoeft te bouwen, maar het zijn allemaal verschillende dingen die leuk zijn voor verzamelaars. Wanneer je er eenmaal als hobby hebt, kan je door de jaren heen flink gaan verzamelen.