Laminaat deals van de Laminaat Expert

Ben je net verhuisd of wil je je woning upgraden met een luxe laminaatvloer? Bij de Laminaat Expert staat kwaliteit en een eerlijke prijs bovenaan. Je kan het gekozen laminaat gratis laten leggen, net zoals de ondervloer. Bij de Laminaat Expert weet je van te voren wat je betaald, zonder verborgen kosten. Zo sta je achteraf niet voor verrassingen. De vakkundige parketteurs van Laminaat Expert zijn gespecialiseerd in het leggen van laminaat. Mocht er toch iets fout zijn gegaan, dan wordt dit kosteloos verholpen. Maar je gebruik van één van hun deals, dan wordt de vloer binnen 3 weken gelegd. Zo kan je zo snel mogelijk van je nieuwe interieur genieten. 

Laminaat all-inclusive deals

Bij deze laminaat specialist kun je terecht voor drie verschillende deals. Namelijk de basic deal, de comfort deal en de premium deal. Bij elk pakket ontvang je naast het laminaat ook de andere benodigdheden zoals een ondervloer en plinten. 

De basic deal

De basic deal bestaat uit het goedkoopste laminaat. Er is keuze uit verschillende kleuren en patronen. Ook kun je kiezen tussen laminaat met een V-groef, wat zorgt voor een authentieke planken look. Wil je liever een iets modernere uitstraling? Kies dan voor laminaat zonder V-groef. Dit pakket kost €19,95 per vierkante meter, all inclusive. 

De comfort deal

De comfort deal is de meest gekozen all-in laminaat deal die de Laminaat Expert aanbiedt aan haar klanten. Het laminaat uit deze deal bestaat uit een 2V-groef of een 4V-groef, waarbij er aan 2 of 4 zijden een V-groef bevindt. Dit pakket kost €29,95 per vierkante meter, all inclusive. 

De premium comfort deal

Bij deze deal heb je keuze uit meer dan 50 verschillende luxe laminaat, inclusief premium ondervloer en afwerkplint. Het laminaat bezit een 2V-groef of een 4V-groef en wordt gelegd vanaf 30 vierkante meter. De laminaten van topmerken in deze deal bieden meer dan 20 jaar garantie. Tevens profiteer je van 2 jaar leggarantie. 

Laminaat kopen bij de Laminaat Expert

Ben je dus nog steeds op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding van laminaat zonder in te leveren op kwaliteit en service? Dat kan met de formule van Laminaat Expert. Met de all-round formule die Laminaat Expert aanbiedt geniet je jarenlang van kwalitatief, goed gelegd laminaat. Laminaat Expert biedt begeleiding van het begin tot het eind. Heb je bijvoorbeeld vloerverwarming of heeft je huis nog geen plinten? De Laminaat Expert houdt overal rekening mee en zullen je hierin professioneel adviseren. Zo hoef jij alleen nog maar het mooiste laminaat te kiezen, de rest wordt keurig voor je gedaan. 

Geef een reactie